Onze missie

Nederland wordt langzaam duurzaam. Elke dag zijn er mensen bezig met het besparen van energie. Elke dag stappen mensen over op groene energie. Maar elke dag twijfelen mensen ook over energiebesparing, echte energiebesparing zoals het installeren van tripleglas, het monteren van zonnepanelen, het vernieuwen of verbeteren van isolatie of van het gas af gaan. Want...! Een ingrijpende verbouwing voor een besparing die een langere terugverdientijd kent, gaat toch meestal niet voor een nieuwe keuken of badkamer. 

ReReSol brengt energiebesparing naar de consument op het perfecte moment, namelijk de aankoop van een koopwoning of bij mutatie van een huurwoning. Ons maakt het niks uit of het om 1 of om meerdere woningen gaat. Wij zijn flexibel en in staat om iedereen te helpen.

 

 

Renewable Realty Solutions (ReReSol) is een uniek samenwerkingsplatform tussen aannemers onderhoudsbedrijven energietransitie specialisten makelaardij & woningcoöperaties. 

Of het nu gaat om een prefab gefabriceerde voorzetgevel in de fabriek al dan niet compleet met isolatie en nieuwe kozijnen, zonnepanelen met of zonder opslag module, gasloos verwarmen op meerdere manieren,  een elektrische (deel)auto, het goedkoopste groene energiecontract of wellicht wel de allernieuwste CV unit om de CV ketel te vervangen? U vraagt wij leveren.

Of u nu wilt 

  • Kopen
  • Leasen
  • Huren
  • Abonneren

Bij ons kan het allemaal. .

Neem contact op voor meer informatie.